Pasta kanapkowa z jajek i tuńczyka
PASTA KANAPKOWA Z JAJEK I TUŃCZYKA
Pyszny pomysł na śniadanko. Pasta kanapkowa z jajek i tuńczyka zawsze się sprawdzi na szybkie i bardzo smaczne śniadanie, spróbuj koniecznie. Jestem pewna, że będzie ci smakowała. Poza tym to spora porcja białka o poranku.
Miłego dnia i smacznego.
Składniki:
- puszka tuńczyka w sosie własnym
- 7 ugotowanych jajek
- 2 łyżki majonezu
- garść szczypiorku
- sól i pieprz
- 7 ugotowanych jajek
- 2 łyżki majonezu
- garść szczypiorku
- sól i pieprz
Przygotowanie:
Tuńczyka rozdrabniam widelcem, jajka przeciskam przez sitko lub siekam w kostkę, dodaję majonez, szczypiorek, sól i pieprz. Mieszam.
Pastą smaruje pieczywo i dodaję akcent w postaci pomidorków koktajlowych. Częstujcie się. Smacznego i miłego dnia.
Komentarze
Prześlij komentarz
Bardzo dziękuje za odwiedziny i pozostawiony komentarz. Będzie mi miło jak spotkamy się znowu. Drogi anonimie zostaw chociaż swoje imię. Wypróbowałaś/eś przepis z mojego bloga - podeślij mi zdjęcia a umieszczę go w galerii na fb.